Terembérlés

A KPVDSZ Művelődési Ház hosszú évek óta folyamatosan, hetente több alkalommal adja ki helyiségeit különböző célokra. Munkatársainknak nagyon fontos, hogy a termeket bérlők elégedettek legyenek a ház bérleti szolgáltatásaival, és később is a KPVDSZ-t válasszák, ha helyet keresnek Tatabánya városában. Változó alapterületű és kialakítású termeink minden igényt kielégítenek, legyen szó képző-, átképző tanfolyamról, oktatásokról, megbeszélésekről, kiállításokról, konferenciákról.
Nem vehetők igénybe a művelődési ház termei családi rendezvényekre. (pl.: esküvő, keresztelő, halotti tor, név, és születésnap, stb.)

Minden termünkhöz tartozik egy alapdíj, ennek összege az adott terem leírásában látható.

Minden terembérléshez az alapdíj megfizetése esetén grátisz 30 percet adunk ajándékba. mely úgy vehető igénybe, hogy a termek a meghirdetett program előtt 15 perccel foglalhatók el, és a program vége után 15 percen belül kell azokat elhagyni.

Intézményünk 10-120 főig fogad rendezvényeket, programokat.

  • a terem előre egyeztetett berendezését a terem méretének és funkciójának megfelelően
  • fűtést az évszaknak megfelelően központilag szabályozva
  • rendezvény előtti és utáni alaptakarítás költségét
  • kérésre rendezvényét, programját megjelenítjük nagy követőbázissal rendelkező közösségi oldalunkon. (a megrendelő által leadott plakát/meghívó elhelyezésével)

Plusz szolgáltatásként minden termünkbe hangosítás és projektor (vászonnal együtt), valamint vezetékmentes Internethasználat is igénybevehető.

A gépkocsik elhelyezésére minden esetben közterületi parkolóhelyek szolgálnak, a Bérbeadó parkolóhelyet nem biztosít. Intézményünk teljes mértékig akadálymentesített.

A KPVDSZ Művelődési Ház szakfeladat ellátását, rendezvényeit kiszolgáló hang- és vetítéstechnikai eszközeit kizárólag az intézménnyel jogviszonyban álló, megfelelő gyakorlattal rendelkező szakember használhatja!

1-es terem

Alapterülete: 20m2. Kisebb létszámú rendezvények befogadására alkalmas. 16 fő leültetése biztosított.

Alapdíj: 15.000 Ft / óra

2-es terem

A helyiség 50m2 alapterületű, többfunkciós terem. Igény szerint rendezhető be. 30 fő befogadására alkalmas.
A terem légkondícionáló berendezéssel ellátott.

Alapdíj: 20.000 Ft / óra

Oktató terem

Hangulatos, igényes padokkal és asztalokkal berendezett helyiség. Többféle rendezvényre alkalmas, külön bejárattal és két külön helyiséggel is rendelkezik. Alapterülete: 40m2.

Alapdíj: 20.000 Ft / óra

Nagyterem

Tükörfalas, 200 m2-es nagytermünkben szinte minden profilú rendezvényt tudunk fogadni: tanácskozás, előadás, zenés-táncos rendezvény, árubemutató, konferencia, stb!
 A nagyterem külön hátsó bejárattal rendelkezik, amely megkönnyíti az esetleges áruberakodást, vendégek fogadását, de igény szerint a főbejáraton keresztül is történhet az érkeztetés.
 Ehhez a teremhez tartozik továbbá egy 20 m2-es terasz, amely a terem bérlésével szabadon használható.
 Nagytermünk légelszívó berendezéssel felszerelt!

Alapdíj: 30.000 Ft / óra

Amennyiben termet szeretne bérelni nálunk, kérjük, a részletek miatt keressen elérhetőségeinken, vagy az alábbi űrlap segítségével!

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!