Untitled Document

Terembérlés

A KPVDSZ Művelődési Ház az elmúlt 35 évben folyamatosan, hetente több alkalommal adja ki helyiségeit különböző célokra. Munkatársainknak nagyon fontos, hogy a termeket bérlők elégedettek legyenek a ház bérleti szolgáltatásaival, és később is a KPVDSZ-t válasszák, ha helyet keresnek Tatabánya városában. Változó alapterületű és kialakítású termeink minden igényt kielégítenek, legyen szó árubemutatóról, vásárról, képző-, átképző tanfolyamról vagy megbeszélésről.
Ingyenes parkolási lehetőséggel, privát parkolóval várjuk megrendelőinket. Több egymást követő napra megkötött terembérleti szerződés esetén a termekbe bepakolt árut, terméket igény szerint a teremben hagyhatják, nem szükséges minden nap újra ki/be pakolni!

Intézményünk az elmúlt évben teljes körű fűtéskorszerűsítésen esett át.
Nyitottak vagyunk leendő bérlőinkkel hosszútávú kedvezményes együttműködésre is!

A bérleti díjban szereplő technikai eszközök:

Ha Ön nálunk bérel helyiséget, akkor az alábbi technikai eszközöket a bérleti díjon felül nem számoljuk fel, ezeket az Ön kérésére rendelkezésre bocsátjuk.

 • Flipchart
 • Projektor
 • Vetítővászon (kétféle méretben)
 • Komplett hangosítás (hangfal, erősítő, mikrofon /3 db vezeték nélküli/, cd lejátszó)
 • Vezeték nélküli Inetrnet

Amennyiben termet szeretne bérelni nálunk, kérjük, a részletek miatt keressen elérhetőségeinken.

 

Bérelhető helyiségeink:

 • Kék terem
  Alapterülete: 20m2. Kisebb létszámú rendezvények befogadására alkalmas. 16 fő leültetése biztosított.

 • Bordó terem
  A helyiség 50m2 alapterületű, többfunkciós terem. Asztalok, székek, tábla, vetítővászon is a berendezés része. Igény szerint rendezhető be.

 • Társalgó terem
  Iskolai padokkal berendezett, 20 fő befogadására alkalmas terem. Pl.: képző- és átképző tanfolyamok, előadások, árubemutatók megtartására alkalmas. Alapterülete 40m2.

 • Oktató terem
  Hangulatos, igényes padokkal és asztalokkal berendezett helyiség. Többféle rendezvényre alkalmas, külön bejárattal is rendelkezik. Alapterülete: 40m2.

 • Nagyterem
  Tükörfalas, 200 m2-es nagytermünkben szinte minden profilú rendezvényt tudunk fogadni: tanácskozás, előadás, zenés-táncos rendezvény, árubemutató, konferencia, stb!
  A nagyterem külön hátsó bejárattal rendelkezik, amely megkönnyíti az esetleges áruberakodást, vendégek fogadását, de igény szerint a főbejáraton keresztül is történhet a bekapolás.
  Ehhez a teremhez tartozik továbbá egy 20 m2-es terasz, amely a terem bérlésével szabadon használható.
  Nagytermünkben hangtechnika van kiépítve, melyet bérlőink külön díjazás nélkül használhatnak igény szerint.