KPVDSZ Tánciskola

Újra indul a népszerű KPVDSZ tánciskola!

A városban 33 éve elsőként a KPVDSZ-ben indított tánciskola ismét várja a tánc iránt érdeklődőket 7 éves kortól, felső korhatár nincs!

A művelődési ház 1980-ban indított először társastánc tanfolyamot. A felmenő rendszerű tanfolyami képzésben évente több száz érdeklődő sajátította el a társastánc, mint színpadi tánc alapjait. Az intézményben oktató táncpedagógusok közül többen országos hírű versenytáncosok voltak, akik nemzetközi és hazai versenyeken is dobogós helyezést értek el. A KPVDSZ tánciskola nem csupán a táncoktatás magas színvonala miatt vált fogalommá a városban, hanem azért is, mert nálunk oldott hangulatban, baráti légkörben tölthetnek el egy kellemes délutánt a táncosok. A képzés során lehetőség nyílik a nyári, szintén a KPVDSZ által szervezett képességfejlesztő tánctáborokban való részvételre is.

A képzés vezetője: Groó Gyula táncoktató - tánctréner, jelentős nemzetközi dobogós versenyeredményeket elért versenytáncos.

Néhány gondolat szakmai pályafutásáról:
Groó Gyula 1988-ban kezdett el versenyezni hugával, Patríciával, akivel számtalan Budapest Bajnokságot, Országos Bajnokságot és jelentős nemzetközi sikereket értek el, 19 országban versenyeztek. A versenyzés mellett fontos volt, hogy Gyula olyan pályát válasszon, melyet tiszta szívből és lelkiismeretes munkával tudjon végezni. 2000-től hallgatója a Magyar Táncművészeti Egyetemnek, mentora Késmárki Kálmán volt.

A KPVDSZ Művelődési Házban 2001-ben ismerhették meg azok az érdeklődők, akik a művelődési ház által szervezett tánctanfolyamok hallgatói voltak. A tánctanfolyami kurzusok vezetése mellett egy felmenő rendszerű képzés vezetését is vállalta, így a KPVDSZ Művelődési Ház fellépő csoportjának koreográfusa, később a versenyzők trénere is lett. A tatabányai feladatok ellátása mellett több helyen vállalt oktatói, tánctréneri, később versenyeken való pontozóbírói feladatokat.

Budapest mellett hazai és külföldi munkák résztvevője volt, néhány feladat, melyet kiemelnénk:

  • Divatbemutatók koreográfusa, modellek oktatója, videoklip koreográfiák készítője
  • TV Showk készítésében közreműködő (Friderikusz Show, Megatánc, Szombat Esti Láz)
  • Fellépések, showk szervezője
  • Workshopok, táncos/zenés rendezvények, bálok, gálák, edzőtáborok rendezője
  • Hazai és nemzetközi táncversenyek és szakmai fórumok rendezője (pl.: Országos Bajnokság, Európa Bajnokság, Profi Világbajnokság, Törley Kupa, Herend Kupa, 10tánc Ranglista, Nemzetközi Tánc Konferencia- HunTaCo)


Várjuk mindazokat, akik szeretnék elsajátítani a társasági illemtant, és szeretnének megtanulni táncolni!


A tanfolyam díja: 5.500 Ft / 5 alkalom (1 alkalom 60 perc)


Jelentkezés: előzetesen a 34/311-791-es telefonszámon, vagy személyesen a KPVDSZ Művelődési HázbanPillanatképek a tánc műfajából