Untitled Document

„Egyedül van? Nincs még párja? A KPVDSZ Rapid Randiján biztosan megtalálja!”

Felejtsd el az Internetes társkeresés bizonytalanságát! A sokszor arctalan, hamis adatlapokat a társkereső oldalakon! Nincs annál rosszabb, mint amikor az embert az első randin az elképzeléséhez képest teljesen más fogadja. Nálunk minden azonnal kiderül! Mi az, ami fontos neked a párválasztás során? Milyen tulajdonságokat keresel leendő partneredben? Kérdezz rá szemtől szemben a téged érdeklő dolgokra!

Miért válaszd a Rapid Randit?
Itt személyes benyomást szerezhetsz a másik emberről, hallod a hangját, a szavait, látod a gesztusait, a reakcióit, a szemébe nézhetsz, és ez alapján dönthetsz arról, hogy találkoznál-e még vele. Olyan résztvevőkkel találkozol, akik ugyanabban a „társkereső cipőben” járnak, mint te. Nem kell időt és energiát szánnod arra, hogy kínos első randikat tapasztalj meg ismeretlenekkel. Bónusz: ha senkit nem találtál, aki felkeltette volna az érdeklődésedet, vagyis senkit sem jelölsz a szimpátia kártyán, grátisz részt vehetsz a következő rapid randin!

A Rapid Randi menete:
A hölgyek és az urak a KPVDSZ nagytermében találkoznak. Előbb a hölgyeket ültetjük asztalhoz, aztán az urak is helyet foglalnak. Frissítővel kínáljuk az érkezőket. Az ismerkedések időtartama 7 perc. Ez alatt kialakíthatod a veled szemben ülő félről azt a bizonyos első benyomást. A 7 perc leteltével, a Ceremóniamester gonggal jelzi, hogy az urak átülhetnek a következő hölgy asztalához, és kezdődik a következő 7 perces randi. Az előre kiosztott szimpátia-lapokon folyamatosan jelölik a résztvevők, hogy kivel szeretnének újra találkozni és kivel nem.
A rendezvény végén a Ceremóniamester összegyűjti a szimpátia-lapokat. Összesítjük az eredményeket a szimpátia-lapok alapján. Kölcsönös "találat" esetén (tehát ha mindkét fél szimpatikusnak találta a másikat) 24 órán belül értesítést kapsz azoknak az elérhetőségeivel, akikkel kölcsönösen jelöltétek egymást.
A továbbiakat rátok bízzuk!

Kiknek szól a Rapid Randi?
Egyedülálló, társkereső hölgyeknek és uraknak két korosztályban:
Hölgyek: 25-45, urak: 25-45


A Rapid Randi részvételi díja alkalmanként 2 500 Ft, amely tartalmazza:

  • a kellemes, nyugodt környezetet és hangulatot
  • egy frissítőt (üdítő, kávé, tea)
  • egy alkalommal körülbelül 10 rapid randit
  • 48 órán belüli értesítést a megadott e-mail címeden a kölcsönös találatokról, és az illetők elérhetőségeiről és azt is megtudhatod, hogy hányan jelöltek szám szerint téged.

A Rapid Randi helyszíne:
A KPVDSZ Művelődési Ház nagyterme: 2800 Tatabánya, Kós Károly u. 17/a.
Jelentkezni lehet a kovacs.krisztian@kpvdsz.hu  e-mail címen a teljes név, a szimpátia-kártyára kerülő név, kor, nem, e-mail cím megírásával. A jelentkezés az esemény kezdete előtt 48 órával lezárul.
A részvételi díj befizetése a helyszínen történik, erről nyugtát adunk, vagy kérés esetén számlát.
Érkezés: Az esemény kezdete előtt 15-20 perccel.

A Rapid Randi időpontja: 2015. október 9. péntek 18 óra.
A Rapid Randi korcsoportja: hölgyek: 25-45, urak: 25-45